since 1994...tijd voor vakantie

Kantoor: Annie Romeinplein 50 - 1103 JL - Amsterdam ZO -  Telefoon: 020-6002024 - Mob 06-49320100
  Ghabiang Travel


Vanuit Nederland:
KLM / SLM
Vanuit Suriname:
    KLM / SLM
   
Pakketreizen
  

Vakantiehuizen

Reisverzekeringen
autoverhuur

Binnenlands tours
Groepsreizen
 
 
  Boekingsvoorwaarden
 
  Links
     Tours algemeen                         

 

Op onze reizen krijgt u een breed beeld over Suriname met haar schitterende flora en fauna, haar indrukwekkende geschiedenis en architectuur en bovendien maakt u kennis met de vele culturen die het land rijk is.

De Commewijneplantagetour maken we met een kleine boot, aangedreven door een motor. Het verleden herleeft weer en de verhalen uit de Surinaamse slavernijgeschiedenis die u wellicht kent, krijgen meer inhoud en betekenis.

Op onze reis naar  het oosten van Suriname krijgen we een indruk van de machtige natuur als we aan de zeemonding staan van het prachtige strand Baboensanti. We staan stokstijf als we jonge schildpadden zien kruipen uit de eieren die een paar maanden ervoor waren gelegd. We zien hoe ze zich haasten om de zee te bereiken voordat roofvogels hen te pakken hebben. De kalmte van de Caraiben, geeft ons een vrij en vertrouwd gevoel als deze stoere Inheemsen ons over de Marowijnerivier naar Frans Guyana, de oosterbuur van Suriname vervoeren.

Door vriendelijke dorpen en wuivende palmen rijden we naar het Westen en komen terecht in het grootste rijstdistrict van Suriname. In Bigipan mogen we genieten van prachtige vogels als die zich laten koesteren in de zon en hun uitgebreide verentooi ten toon spreiden.

Naar Suriname en niet naar het Binnenland? Dat kan niet! De reis is pas echt compleet als we over stroomversnellingen en over bergen diep in het Amazone oerwoud terecht komen. Hoe bestaat het dat mensen eeuwenlang hier hebben kunnen overleven? De Saramaccaners laten u kennis maken met hun overlevingsstrategieŽn, met hun rijke kunst en cultuur. Pluk nu zelf de vruchten van de weldaden die de natuur u in overvloed aanbiedt.

Naar overzicht van de verschillende tour en trips

Laat ons zsm weten of u belangstelling heeft: info@ghabiangtravel.nl   
©  Ghabiang Travel - KvK Amsterdam: 30092632 - Postbank 6603569 - BTW nr: 0957.01.035.B.01