since 1994...tijd voor vakantie

Kantoor: Annie Romeinplein 50 - 1103 JL - Amsterdam ZO -  Telefoon: 020-6002024 - Mob 06-49320100
  Ghabiang Travel


Vanuit Nederland:
KLM / SLM
Vanuit Suriname:
    KLM / SLM
   
Pakketreizen
  

Vakantiehuizen

Reisverzekeringen
autoverhuur

MaYeDu
Groepsreizen
 
 
  Boekingsvoorwaarden
 
  Links
Junior Jet Service
Junior Jet Service is een speciale service van KLM voor jonge passagiers. Op alle vluchten kunnen jonge kinderen en hun ouders rekenen op extra aandacht en speciale faciliteiten. Voor kinderen die alleen reizen is er de Unaccompanied Minor Service.
Children
Met uw kinderen op reis

Afhankelijk van hun leeftijd kunnen kinderen op verschillende manieren met u meereizen:

  • Voor baby's tot 6 maanden (maximaal 65 cm en tot 9 kg) kunt u een wiegje reserveren (KLM Reserveringen). Deze wiegjes zijn echter alleen op intercontinentale vluchten beschikbaar.
  • De spullen die u nodig heeft voor de verzorging van uw baby (jonger dan twee jaar) kunt u aan boord meenemen (maximaal 10 kg).
  • De buggy van uw kind (ongeacht de leeftijd) kunt u aan boord meenemen. (1)
  • Kinderen jonger dan 2 jaar kunt u op schoot nemen. Voor kinderen vanaf 2 jaar kunt u een stoel reserveren.
  • U kunt uw kind ook in een eigen kinderstoeltje laten reizen, zolang dat met de veiligheidsriem aan de vliegtuigstoel kan worden vastgezet.
  • Eén volwassene mag maximaal twee baby's begeleiden. Om veiligheidsredenen kan slechts een baby op schoot meereizen; voor het tweede kind kunt u een stoel reserveren. 

(1) De inklapbare buggy (paraplumodel) moet onder de stoel of in de bagagevakken van het toestel passen. Grote of niet-opvouwbare buggy's moeten worden ingecheckt als ruimbagage.Services aan boord

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen aan boord. Op onze intercontinentale vluchten (behalve op vluchten die worden uitgevoerd door Northwest Airlines) zijn speciale ‘activity packs’ beschikbaar. Ook hebben we enkele babyartikelen aan boord beschikbaar. Tevens kunt u kosteloos een kindermaaltijd van tevoren bestellen.


Children travelling
Als uw kind alleen reist

Kinderen van 5 tot en met 14 jaar kunnen alleen reizen als zij gebruikmaken van de Unaccompanied Minor Service. Uw kind krijgt extra aandacht: gedurende de hele reis waken wij over de veiligheid van uw kind. Op Schiphol worden alleenreizende kinderen naar de Junior Jet Lounge begeleid. Uw kind kan daar genieten van frisdrank, video- en computerspelletjes, videofilms, boeken in verschillende talen en heel veel speelgoed. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming dragen we uw kind persoonlijk over aan de door u opgegeven persoon.

Jongeren van 15 tot 18 jaar mogen onbegeleid reizen, maar kunnen ook gebruikmaken van de Unaccompanied Minor Service.


Tarieven UMNR-service voor kinderen van 12 jaar en ouder
Tarief (enkele reis)


. Non-stop Met overstap
Binnen Europa EUR 40,00 EUR 60,00
Alle andere bestemmingen EUR 60,00 EUR 90,00

 

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de toegestane hoeveelheid bagage of de voorwaarden van de Unaccompanied Minor Service, kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling.
   
©  Ghabiang Travel - Telefoon: 030-6056158 - Fax: 030-6300926