since 1994...tijd voor vakantie

Kantoor: Annie Romeinplein 50 - 1103 JL  - Amsterdam ZO -  Telefoon: 020-6002024 - Mob 06-49320100
 

 

In Paramaribo noord ligt Hotel-Apartments Tran Elite, die geheel is opgetrokken volgens Aziatische bouwstijl. Naast een voortreffelijke accommodatie zijn persoonlijke aandacht en service kenmerkend voor het gastheerschap van ons staf en personeel.

Met het swingende hart van het Surinaams uitgaanscentrum op slechts tien minuten rijden, is het bij Tran Elite goed vertoeven. Bij Tran Elite hotel apartments staat de deur open voor zowel de toerist als de zakelijke gast. Gastvrijheid en hartelijkheid staan voorop. Beide zijn kenmerkend voor de echte Surinaamse sfeer. Een sfeer waarin u zich als bezoeker thuis zult voelen.
In de ontbijtzaal kunt u zich iedere morgen tegoed doen aan een goed verzorgde ontbijt, een start die er mag zijn. Het is tevens de plaats waar u  andere gasten zult ontmoeten, of zelfs nader zult leren kennen.
De royale kamers van Tran Elite zijn op al uw behoeften afgestemd. Ruim van opzet, smaakvol van inrichting en van alle gemakken voorzien.  Dit  geeft  u meteen het plezierige thuisgevoel.
Voor de zakenman of vrouw die voor langere tijd een onderkomen zoekt,  beschikt Tran Elite over zeer royaal en fraai ingerichte appartementen met veel faciliteiten. 

Kamerfaciliteiten zijn o.a.: kitchenette, magnetron, toasteroven, koffie/thee faciliteiten, koelkast, haarföhn, airco, wekkerradio, telefoonaansluiting, kabel TV, wireless internet, kluis, evt. dvd player en een eigen balkon. Last but least: 24 uurs security.

Klik hier voor een overzicht van de tarieven

Probeer het eens, u zult er geen spijt hebben.   
©  Ghabiang Travel - KvK Amsterdam: 30092632 - Postbank 6603569 - BTW nr: 0957.01.035.B.01